vrijdag 29 juli 2016

Ibiza armbandjes

Helemaal hot op dit moment: de ibiza-stijl. Via internet had m'n dochter hele leuke ibiza-armbandjes gekocht. Het ging direct weer kriebelen bij mij. Ik dacht.......die kan ik zelf maken! Een paar dagen later gingen we nog even naar de stad waar ook een winkeltje met deze ibiza-sieraden zit. M'n dochter om leuke items te kopen en ik om creatieve ideeën op te doen.
Het is de kunst van 'combineren', daar gaat het naar mijn idee om. Eén ibiza-armbandje is niet zo geweldig, maar allerlei verschillende gecombineerd......prachtig! Je kan 't zo bont maken als je wil, maar met fijne zilveren armbandjes erbij kan je ook een rustige look creëren zoals je hier ziet op de foto's:
De zilveren armbandjes kan ik niet maken, de fijne armbandjes met kraaltjes en bedeltjes wel. Via internet heb ik sterk elastiek gekocht plus mooie bedeltjes met de tekst: 'made with love'. Uit ons 'kralaenzo-verleden' hebben we nog veel kralen en toebehoren maar ik heb natuurlijk ook nog wat nieuwe kraaltjes gescoord. Oke, ik kon beginnen! Zie hieronder het resultaat:
De armbandjes zijn te koop via www.mandia.nl (voor het goede doel) en zijn veel goedkoper dan in de winkel/internet. Ze zijn elastisch dus passen (bijna) altijd. Maar wie ze eerst even wil zien of passen.....roept u maarrrr!!
Ook maak ik de armbandjes 'op bestelling'. Dus wil je een bepaalde kleur o.i.d. dan kan dat!
Ondertussen heb ik alweer foto's van andere ibiza-armbandjes, dat wordt m'n volgende project. Meer hierover volgt later........

Paar dagen later....
Zoals beloofd volgt hier een foto van m'n andere ibiza-armbandjes. Deze zijn met bedeltjes en flosjes. Net zoals de ibiza-armbandjes van hierboven, zijn deze ook te koop via www.mandia.nl voor dezelfde prijs.
Weer wat later......
Nieuwe inspiratie opgedaan bij 'de' webshop waar ze zoveel mooie spullekes verkopen.....
Ook deze staan weer te koop in de (tijdelijke) nieuwe webshop Mandia-Sieraden, ook voor € 2,95 per stuk en 4 stuks voor € 10,-, eveneens voor het goede doel!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten