vrijdag 30 september 2016

En nog veeeeeeeel meer armbandjes.....

Er zijn heeeeeel veel nieuwe armbandjes bijgemaakt. Ik heb zowel alleen als met vriendinnen wat avondjes zitten 'kralen' en ook alweer wat verkocht, yeahhh, thanks! Maar het zou nog leuker zijn als er nog meer verkocht zouden worden. 50% van de opbrengst gaat zoals jullie weten naar het goede doel. Ik hou er zelf in ieder geval niks aan over. Sterker nog, het kost me meer geld dan dat het opbrengt, haha. Maar dat geeft helemaal niks want een hobby mag geld kosten hè. En een hobby is het! En een leuke! Ook weer heel veel nieuwe (glas-)kralen, elastiek, knijpkralen en andere onderdelen gekocht. Het is net een snoepwinkel waar je allemaal uit kan kiezen. Ook heb ik handige knijpkraaltjes gevonden op internet die je om de knoop van het elastiek kunt doen. Het is een heel gepriegel om het eromheen te krijgen maar dan is het knoopje wel mooi weggewerkt.
Alle armbandjes staan op Mandia-Sieraden en kosten € 2,95 per stuk (en 4 voor € 10,-). Zegt het voort, zegt het voort.... Is het armbandje welke jij graag zou willen te strak of te los...geen probleem....dan maak ik 'm op maat. We draaien ook verzoekjes :-)  (mail / app even wat je graag zou willen en ik ga m'n best doen!). Natuurlijk mag je ze ook 'live' komen bekijken of ik breng ze voor je mee. Roept u maarrrrrr..... (maar voel je zeker niet verplicht....)
Hieronder wat foto's van de armbandjes die ik met vriendinnen heb gemaakt.
Een paar weken geleden heb ik een bestelling in china gedaan waarvan al een klein gedeelte binnen is. Hiervan wil ik leren armbanden maken en ook armbandjes met draad/katoen. Of dat allemaal gaat lukken.... blijft een verrassing..... (ook voor mij).
Op dit moment ben ik nog even aan het vechten met een 'Kumihimo'-schijf. Ook hiervoor geldt.....gaat dit lukken? Wordt vervolgd......tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten