woensdag 19 juli 2017

Lampenkapjes

Afgelopen week hebben we een hele gezellige creatieve avond gehad met alle vrouwelijke collega's (zijn er maar 4😏) van BCK Holland en Kramer & Duyvis. We waren al een tijdje aan het zoeken naar een creatieve workshop maar konden niet echt iets vinden. We kwamen op het idee om zelf een 'workshop' te regelen. Het onderwerp was snel gevonden: lampenkapjes. Internet bracht ons op leuke ideeën. Iedereen had allerlei stofjes, lintjes, bekers, lampenkappen, lijm, verf etc meegebracht. Alles werd op de grote kantinetafels uitgestald en na de koffie (met gebak🍰) gingen we gelijk aan de slag.


Eén collega ging een lampenkap bekleden met zwart leer. Dit bleek een beetje saai te zijn. Na 'creatief overleg' werd er besloten om met de gaatjestang 'kisses & hugs' in het leer te verwerken (xoxo). Daarna werden de uiteinden van het leer met een veter aan elkaar gemaakt.
De voet van de lampenkap was chroomkleurig maar die is nu mat-zwart gespoten. Helemaal af. Superleuk! Zie hier het resultaat:


De andere 'lampenkap-projecten' waren licht-slingers. We hebben deze gemaakt van kerstverlichting. De kapjes zijn bekertjes van plastic en karton welke we hebben beplakt met van alles en nog wat.
Eén slinger is versierd met allerlei verschillende fel gekleurde stofjes, lintjes en zelfs veertjes. De andere slinger is meer een soort van 'brocante licht-slinger' geworden.
Collega's, ladies, bedankt voor de gezellige avond! Volgende keer een sportief uitje? 🎯🎱🎳?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten