woensdag 6 september 2017

Lampenkapjes (2)

Wegens groot succes 😊 en mooie resultaten van de lampenkapjes uit het vorige blogbericht heb ik samen met 3 vriendinnen nog een keer een avondje 'lampenkapjes maken' gepland. Deze keer gingen we alle vier aan 'de knutsel' voor een lichtslinger.

Oude bloezen van de mannen en shirtjes van de kinderen waren perfecte decoratieve stofjes om de plastic bekertjes te beplakken (hopelijk gaan ze deze kleding niet missen 😉). Op de stofjes nog wat foto's, lintjes of andere versiersels en als laatste flosjes of een randje kant onderaan het kapje..... en klaar waren de lampenkapjes👍. Daarna was het nog even frotten om de lampenkapjes goed om het lichtje van de kerstslinger te krijgen maar uiteindelijk is het allemaal gelukt. Zie hieronder het resultaat:

Allevier de lichtslingers krijgen een andere bestemming: in de camper, in de serre, op de piano en bij mij weer in de kelder.

Na afloop hebben we nog even bijgekletst en ondertussen de lijm van onze vingers afgepeuterd. Wederom een zeer geslaagde creatieve gezellige avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten